Güncellenme Tarihi: 08 Şubat 2019

İzmir Torbalı’da faaliyet gösteren Sümer Çelik Döküm San. ve Tic. A. Ş. tarafından Fakültemize bir adet laboratuvar tipi ısıl işlem fırını hediye edilmiştir.

Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Isıl İşlem Laboratuvarı’nda bulunan fırın, 1100°C sıcaklık kapasitesinde olup, 8 adımlı PLC kontrollü ısıtma programına sahiptir. Seramik elyaf battaniye ve mineral yünü izolasyonlu ve 56 cm derinlik, 34 cm genişlik ve 28 cm yükseklik boyutlarında olan fırın,  fakültemiz öğrencilerinin ders ve tez çalışmalarının uygulamalarında ve Ar-Ge faaliyetlerinde kullanılmak üzere hizmet vermeye başlamıştır.

Fakültemize ve eğitime verdikleri değerli katkılardan dolayı Sümer Çelik Döküm San. ve Tic. A. Ş.’ye, işletme sahipleri Sayın Bilal DEMİRGÜREŞ ve Sayın Serkan DEMİRGÜREŞ’e teşekkür ederiz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı