<Haziran 2017>
Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 28 Şubat 2017

9. Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Toplantısı PAÜ'de Gerçekleştirildi

Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde “9. Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Toplantısı” 09 Aralık 2016 tarihinde PAÜ Teknoloji Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

PAÜ Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Karabulut, fakültenin tanıtımı ile öz değerlendirmesi ile ilgili bir açılış konuşması yaptı. Karabulut, “Senede iki defa olmak üzere Türkiye’nin değişik üniversitelerinde toplanan teknoloji fakültesi dekanları toplantısının dokuzuncusuna ev sahipliği yapıyoruz. Yirmi üniversitenin teknoloji fakültesi dekanı ve dekan yardımcıları ile öğretim üyelerini ağırlıyoruz. Bu toplantı, dekanların deneyimini paylaşması, iyi uygulamaların tartışılması, geliştirilecek yönlerin irdelenmesi ve iletişimin güçlendirilmesi açısından büyük önem arz etmektedir” dedi.

Üniversitemiz ev sahipliğinde böyle bir toplantının yapılmasını değerli bulduğunu söyleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, “Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Alanın kurumsallaşmasını, yapılandırılmasını, ileriye dönük bu akreditasyon süreçlerinin anlamlı ve işlevsel olmasın katkı sağlayacak verimli bir çalışma olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Yrd. Doç. Dr. Arzum Uluköy “Bölüm İş Tanımları”, Doç. Dr. Sinan Serdar Özkan “MÜDEK Akreditasyon Süreçleri” konularında sunumlarını gerçekleştirdiler. Toplantı öğleden sonra yapılan çalıştaylar ve sonuç bildirgesi ile sona erdi.