Menü

Etkinlik Takvimi

<Kasım 2017>
PztSalÇarPerCumCmtPaz
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Tümünü Gör

Öğr. Gör. Figen YÜCE

 

OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Aşçılık Programı

 

Tel: 0 258 613 11 00 / 122

Faks: 0 258 613 11 19

E-Posta: fyuce

 

Verdiği Dersler

Önlisans

Mutfak Ürünleri

Meslek Etiği

Menü Planlama

İlk Yardım

Mutfak Organizasyonu

Mutfakta Kalite Yönetimi

Hijyen ve Sanitasyon

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Soğuk Mutfak

Ziyafet Mutfağı

Mesleki Yabancı Dil

 

Çalışma Alanları

Et Teknolojisi

Su Ürünleri Teknolojisi

Mikrobiyoloji

Kalite Yönetim Sistemleri

 

ÖZGEÇMİŞ

KİŞİSEL BİLGİLER

Doğum Tarihi-Doğum Yeri

28.02.1984-Uşak

Medeni Hali

Bekar

Yabancı Dili

İngilizce

EĞİTİM BİLGİLERİ

Derece

Bölüm/Program

Üniversite

Yıl

Lisans

Gıda Mühendisliği Bölümü

Süleyman Demirel Üniversitesi

2001-2005

Yüksek Lisans

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Pamukkale Üniversitesi

2014-

GÖREVLER

Görev Unvanı

Görev Yeri

Yıl

Öğr. Gör.

Pamukkale Üniversitesi/Tavas Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Programı

2014-

Sorumlu Yönetici

Mevlana Yemek Sanayi

2013-2014

Sorumlu Yönetici

Karakuş Yemek Sanayi

2012-2013

Kalite Müdürü

Gazioğlu Üçler Pasta ve Tatlıcılık Ltd. Şti.

2010-2012

Kalite Müdürü

Dağaşan Et ve Et Ürünleri- Bölme Kasabı Gıda San. ve Tic.Ltd.Şti.

2005-2009

Gıda Mühendisi

Muratbey Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

2005-2005

ESERLER

A.   Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:

B.   Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında (proceedings) basılan bildiriler:

C.   Yazılan ulusal/uluslararası kitaplar veya kitaplardaki bölümler:

D.   Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:

E.   Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler:

F.    Sanat ve tasarım etkinlikleri:

G.   Diğer yayınlar: