Menü

Etkinlik Takvimi

<Kasım 2017>
PztSalÇarPerCumCmtPaz
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Tümünü Gör

Öğr. Gör. Ayten KILIÇ DEMİREL

 

PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı

 

Tel: 0 258 613 11 00 / 123

Faks: 0 258 613 11 19

E-Posta: ademirel

 

Verdiği Dersler

Önlisans

 

 

Çalışma Alanları

 

 

ÖZGEÇMİŞ

KİŞİSEL BİLGİLER

Doğum Tarihi-Doğum Yeri

01.01.1989-Nizip

Medeni Hali

Evli

Yabancı Dili

İngilizce

EĞİTİM BİLGİLERİ

Derece

Bölüm/Program

Üniversite

Yıl

Lisans

İşletme Bölümü

Kilis 7 Aralık Üniversitesi

2008-2012

Yüksek Lisans

İşletme Anabilim Dalı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

2012-2014

Yüksek Lisans Tezi

“Yalın Üretimin Gıda Sektöründe Uygulanabilirliği: Gaziantep Ve Kahramanmaraş İllerinde Bir Araştırma”, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, 2014, Kahramanmaraş, Türkiye.

Tez Danışmanı: Doç. Dr. Nusret GÖKSU

GÖREVLER

Görev Unvanı

Görev Yeri

Yıl

Öğr. Gör.

Gaziantep Üniversitesi/Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu/Kısmi Zamanlı Çalışan

2014-2015

Öğr. Gör.

Gaziantep Üniversitesi/İslahiye Meslek Yüksekokulu/Kısmi Zamanlı Çalışan

2015-2016

Öğr. Gör.

Pamukkale Üniversitesi/Tavas Meslek Yüksekokulu/Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü/Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı

2016-

ESERLER

A.   Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:

A1. Kılıç Demirel A., and GÖKSU N. and ERDEM M. B., “Yalın Üretimin Gıda Sektöründe Uygulanabilirliği: Gaziantep Ve Kahramanmaraş İllerinde Bir Araştırma (Applicalibity Of Lean Production İn Food Sector: A Study in Gaziantep And Kahramanmaraş Provinces”, Social Sciences Studies Journal5: 52-65, (2017).

B.   Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:

B1. Göksu, N., Kılıç, A. Ve Sünbül M. B., Tüketici Etnosentrizmi ve Yerli Markalı Ürünlere İlişkin Algılanan Kalite Arasındaki İlişkinin İncelenmesi/ Satın Alma Dergisi, Haziran (2014)

C.   Yazılan ulusal/uluslararası kitaplar veya kitaplardaki bölümler:

D.   Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:

E.   Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler:

F.    Sanat ve tasarım etkinlikleri:

G.   Diğer yayınlar: