<Ağustos 2019>
Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 24 Mayıs 2019

Tavas MYO'da 2019 Mezuniyeti Coşkusu

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu, 20 Mayıs 2019 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ile mezun öğrencilerini uğurladı. Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdulvahap ÖZCAN ve ilçe protokolünün diğer üyelerinin katılımıyla gerçekleşen törene, yüksekokulun akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun olan öğrenciler ile aileleri de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Abdulvahap ÖZCAN’ın mezun olan öğrenciler ve ailelerine hitaben yaptığı konuşma ile devam etti. Öğrencilerimizden Hasan DERİLİOĞLU’nun gerçekleştirdiği müzik dinletisini, Tavas Belediyesi Halkoyunları Ekibi tarafından sahnelenen “Zeybek Gösterisi” takip etti. Öğrencilerimizden Derya ÖZCAN, mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdi ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra mezun olan tüm öğrencilerimize belgeleri, bölümlerinin öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Bu esnada tüm öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Tören, mezun öğrencilerin kep atmalarıyla son buldu. Törenden sonra mezun öğrenciler ve aileleri, gerek konferans salonunda gerekse Yüksekokul Yerleşkesinde öğretim elemanları ile toplu fotoğraf çekimleri yaparak kendilerine mezuniyet hatırası kalmasını sağladılar.

Törenin ardından Tavas Belediyesinin katkılarıyla mezun öğrencilerimiz ve aileleri için Yüksekokulumuz Yerleşkesinde iftar yemeği verildi.

İftar yemeğinden sonra mezuniyete katılan öğrenciler ve aileleri canlı müzik ve DJ performansı eşliğinde doyasıya eğlendiler. Mezuniyete katılan tüm katılımcılar tören ve sonrasında gerçekleştirilen tüm etkinliklerden dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini, Yüksekokul Yönetimi başta olmak üzere tüm akademik ve idari personelimize ileterek Yüksekokul Yerleşkesinden ayrıldılar.