Menü

Güncellenme Tarihi: 19 Aralık 2016

TAVAS MYO AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, Ulusal ve Uluslararası yarışmalardan madalya ve kupayla döndü. Rektör BAĞ, başarılarından dolayı Tavas ekibini tebrik etti.

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri yine ödüllerle döndü. 9-11 Aralık tarihleri arasında “İzmir Şefleri Ulusal Yemek Yarışması’na” katılan Tavas ekibi, 15 üniversitenin yarıştığı “En İyi Üniversiteler” kategorisinde birinciliği elde etti. Bu kategoride başarıyı göğüsleyen isimler; Şeref AYDIN, Cenk HASBAY ve Hüseyin Cem KARAHAN Altın madalya ve kupanın sahibi oldular. Kuzu kategorisinde yarışan Sevda POLAT ise ikinci oldu ve Gümüş madalya kazandı.

ULUSLARARASI BAŞARI

Aşçılık Programı öğrencileri, geçen ay Ukrayna’da yapılan “Uluslararası Ukrayna Best Cook Fest” ve “Uluslararası Ukrainian Culinary Cup” yemek yarışmalarından başarılı sonuçlarla döndüler. Adem SARI, “Balık, Et” ve “Şefler ve Ustalar” kategorilerinde 1 Gümüş ve 3 Bronz madalya kazanırken, “Şefler ve Ustalar” kategorisinde Oğuzhan SEVİNÇ  Gümüş madalya, İsmail KIRTIKLI ise Bronz madalya elde ettiler.

REKTÖR BAĞ TEBRİK ETTİ

Yurtiçinde ve yurtdışında katıldıkları yarışmalardan başarı ile dönen Tavas Meslek Yüksekokulu öğrencileri,  Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdulvahap ÖZCAN ve Öğr. Gör. Nusret Ercan ŞENLİKCİ,  Rektör Prof. Dr. Hüseyin BAĞ’ı makamında ziyaret etti. Rektör BAĞ, güzel sonuçlardan dolayı Tavas ekibini kutlayarak, başarılarının devamını diledi.