Güncellenme Tarihi: 09 Ekim 2019

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

PAÜ’de BESTİVAL Var

Pamukkale Üniversitesinin öğrenci topluluklarından Batı Edebiyatları ve Sanat Topluluğu düzenlediği tiyatro şenliği BESTİVAL kapsamında dört tiyatro oyununu sanatseverlerin beğenisine sunarak yeni eğitim-öğretim dönemine heyecanlı bir başlangıç yapacak.

Pamukkale Üniversitesi Batı Edebiyatları ve Sanat Topluluğu (B.E.S.T.) 2019-2020 eğitim öğretim dönemine BESTİVAL adını verdikleri dört gün sürecek tiyatro şenliğiyle yüksek tempolu bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. 15 Ekim Salı günü başlayıp 18 Ekim Cuma günü sona erecek olan etkinlik çerçevesinde dört farklı oyun, sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gösterimi yapılacak olan tüm oyunlara katılım ücretsiz, biletsiz ve davetiyesiz olacak. 20.00’de başlayacak olan oyunlar için seyircilerin salona kabul saati 19.45 olarak planlanıyor.

Gösterime sunulacak eserlerden ikisinin, Batı Edebiyatları ve Sanat Topluluğu üyesi yazarlara ait olduğu BESTİVAL programının detayları ise şöyle: 1.Gün: “Kahpe” - Modern Oyun - Yazan ve Yöneten: Yunus Emre Yıldız. 2.Gün: “Bir Koca Bulmaca” - İki Perdelik Komedi- Uyarlayan ve Yöneten: Arda Biçen. 3.Gün: “Jüri” - Toplumsal Dram - Yazan: Reginald Rose - Yöneten: Sezer Kurt. 4.Gün: “Kontrol 1-2” - Psikolojik Drama - Yazan ve Yöneten: Arda Biçen.

ENDÜSTRİ 4.0 UYGULAMALARI ZİRVESİ VE SERGİSİ

01-03 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul WOW Kongre Merkezinde gerçekleştirilen “Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi” etkinliğine Üniversitemizi temsilen Başkanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren Teknomek Araştırma Geliştirme Topluluğu (Algan Takımı), Gıda Mühendisliği Topluluğu, Mekatronik ve Bilişim Topluluğu, Endüstri Mühendisliği Topluluğu, Endüstriyel Gelişim Topluluğu, Otomotiv Teknolojileri Topluluğu, E- Spor Topluluğu ve Yönetim Bilişim Topluluğu ile katılım sağlandı.

Duyurular Tümünü Gör