Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Turizm Rekreasyonu dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Süleyman GÖNÜLATEŞ’ in danışmanlığında dersi alan 30 öğrenci ile Kampüs içerisinde sağlıklı yaşam için fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak amacı ile bisiklet sürme etkinliği düzenlenmiştir. Geleceğin Rekreasyon Uzmanları olarak görülen son sınıf öğrencilerinin katılımı ile 4 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik diğer fakültedeki öğrenciler, öğretim elemanları, ziyaretçi misafirler ve memurlar tarafından ilgi ile izlenmiş, bisikletleri ile geçen öğrencilerimiz alkışlar ve ıslıklar eşliğinde selamlanmışlardır. Yapılmış olan bisiklet sürme etkinliği ile farkındalığı artırarak bireylerin hem fiziksel aktivite ile sağlıklı yaşama kavuşması, hem de daha temiz bir çevre için örnek olunması amaçlanmıştır.