Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminden itibaren her hafta bir Bölüm öğretim elemanı tarafından sunum yapılması planlanmaktadır. Bu kapsamda  ilk olarak 24.10.2018 Perşembe günü saat 16.00'da Fakültemiz Konferans Salonunda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent AĞBUĞA tarafından "Başarı Motivasyonu Ölçeğinin Tarihsel Değişimi" konulu sunumu gerçekleştirilmiştir.

07.11.2018 Çarşamba günü saat 16.00'da Fakültemiz Konferans Salonunda Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Fatih GÜR tarafından  "İyi Hissettirecek Sağlıklı Yaşam Egzersiz Reçeteleri" konulu sunum gerçekleştirilmiştir.

14.11.2018 Çarşamba günü saat 16.00'da Fakültemiz Konferans Salonunda Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Hamza Kaya BEŞLER tarafından "Rekreasyon ve Din: Serbest Zaman Kavramına Dini Yaklaşımlar" konulu sunum  gerçekleştirilmiştir.

28.11.2018 Çarşamba günü saat 16.00'da Fakültemiz Konferans Salonunda Rekreasyon Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Sinan YILDIRIM tarafından "Dönüşümcü liderliğin genç futbolcularda iyi olma ve tükenmişliğe etkisi: Temel psikolojik gereksinimler aracılığında" konulu sunum gerçekleştirilmiştir.