Güncellenme Tarihi: 28 Aralık 2016

Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin Teknik Gezi Projesi

Pamukkale Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri Yard. Doç. Dr. Y. Aytül DAĞLI EKMEKÇİ'nin sorumluluğundaki Proje-I dersi kapsamında geçtiğimiz hafta 23.12.2016 Cuma günü İSTANBUL ENKA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ ve BEŞİKTAŞ JK VODAFONE ARENA'ya bir teknik gezi gerçekleşmiştir. Spor Yöneticiliği Bölümü'nde edinilen eğitim alt yapısı ve teorik bilgilerinin deneyime dönüştürüldüğü teknik gezi Enka Spor Kulübü Derneği'nden Spor Koordinatör Yard. Sn. Begüm KAZAK, Beşiktaş JK Vodafone Arena İşletme Müdürü Sn. İbrahim DEREBOYLU brifingleriyle tamamlanmıştır.
Her iki kulübe de Pamukkale Üniversitesi'nden ziyaret hatıraları takdim edilmiş, ileriki dönemlerde de tekrar biraraya gelmek üzere sözleşilmiştir.
Öğrenciler iki büyük ve köklü spor kulübünü ziyaret edebilme ve haklarında ayrıntılı bilgi alabilme şansına sahip oldukları için mutluluklarını dile getirmişlerdir.