Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 11 Mayıs 2018

PAÜ Sarayköy MYO Uygulamalı Jeotermal Eğitimi

Pamukkale Üniversitesi Sarayköy Meslek Yüksekokulu tarafından 9-12 Mayıs tarihleri arasında bu yıl ilk kez Uygulamalı Jeotermal Eğitimi gerçekleştirilecek.

Jeotermal bakımından zengin yer altı kaynaklarına sahip olan Sarayköy ilçesinde, Pamukkale Üniversitesi Sarayköy MYO tarafından düzenlenecek eğitimde; jeotermal sektörü çalışanları, jeotermal ile ilgili yüksek lisans/doktora çalışmaları hazırlayan bilim insanları ve sektörde çalışmak isteyen genç mühendis adayları bir araya gelecek. Bu eğitim sayesinde, jeotermal sektöründe çalışmak isteyenler, bu alanda çalışan mühendislerin farklı perspektiflerini tanıma şansı elde edecek olup, ayrıca bu sektöründe uzun yıllar çalışmış ve tecrübeli ortakların yer aldığı bu eğitim programı ile sektörde bilimsel ve teknik paylaşım yapılması sağlanacaktır.

Resmi site : paujuw.org

Haberler: