Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi

PztSalÇarPerCumCmtPaz
Tümünü Gör

PDREM Hakkında

Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği 9 Haziran 2014 Pazartesi tarihinde resmi gazetede yayınlanmıştır. Merkez faaliyetleri Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı’nın 04.09.2016 tarihinde  merkez müdürü olarak görevlendirilmesi ile başlamıştır.  Merkez faaliyetlerini yürütmek üzere Psikolog Deniz Küçüker ve  Psikolojik Danışman Işıl Özkılıç 31.05.2017 tarihinde uzman olarak görevlendirilmiştir. Merkez aktif olarak Mayıs 2017 tarihinde faaliyetlerine başlamıştır. Kurumda 2 ofis, 3 bireysel psikolojik danışma odası, 1 grupla psikolojik danışma odası bulunmaktadır.

Randevu Alma ve Hizmetler

Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi'nden randevu almak için merkezimize şahsen başvuru yapmak için gelmeniz gerekmektedir. Başvuru formunu doldurduktan sonra öngörüşme için randevu alabilirsiniz. PDREM, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Merkezimizde bireysel psikolojik danışma ile grupla psikolojik danışma hizmetleri verilmekte olup, oryantasyon programı, psikoeğitimler ve kişisel farkındalığı artırmaya yönelik atölye çalısmaları da düzenlenmektedir. PDREM, Mühendislik Fakültesi Kantininin karsısında, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ile Eğitim Fakültesi’nin arasında yer almaktadır.

Ekibimiz

Prof. Dr. Hülya ŞAHİN BALTACI (Merkez Müdürü)

Öğr. Gör. Deniz KÜÇÜKER (Uzman Psikolojik Danışman)

Öğr. Gör. Işıl ÖZKILIÇ (Psikolojik Danışman)