Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 12 Eylül 2018

Yeni Kayıt Haftası tamamlandı

Gönüllü öğrencilerimiz yeni kayıt haftası boyunca kampüste ve Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde sorularınızı cevapladı.
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Rektör Yrd. Prof. Dr. Erdinç Duru yeni kayıt haftasının ilk gününde Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kurulan karşılama masasını ziyaret edip yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile sohbet ettiler. Yeni kayıt yaptırmak için şehrimize gelen öğrenciler öncelikle terminaldeki karşılama ekibi tarafından bilgilendirildi, ücretiz servisler aracılığı ile kampüste kayıt yaptıracağı fakültenin önüne kadar bırakıldı ve kayıt işlemleri bittiğinde yine servislerle otobüs terminaline geri götürüldü. Ailesi ile gelen öğrencilerimiz için her birimde dinlenme ve bekleme alanları oluşturulmuş olup öğrencinin kayıt sürecini tek başına yürütmesi amaçlandı. Öğrencimiz kayıt olurken ailesi de dinlenme alanlarında vakit geçirebildi. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı öğrencilerin ergenlik döneminden genç yetişkinlik dönemine geçtikleri bu evrede üniversiteye aidiyetlerinin ilk andan itibaren oluşmaya başladığını, kendi ayakları üzerinde duran yetişkin bireyler olduklarının farkına varmalarında bu tür etkinliklerin simgesel önem taşıdığını, bu nedenle yeni kayıt haftasında karşılama ve bilgilendirme hizmetlerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Duyurular Tümünü Gör