KALİTE YÖNETİMİ KURSU

TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

TS En ISO 22000-2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi



Kurs Başlangıcı :  03  Mayıs 2019

Kurs Zamanı:  Cuma / Cumartesi / Pazar  09:30 /12:30  13:30 / 16:30

Kurs Programı: 

  03 Mayıs 2019 Cuma /04 Mayıs 2019 Cumartesi  / 05 Mayıs 2019 Pazar /10 Mayıs 2019 Cuma/ 11 Mayıs 2019 Cumartesi/12 Mayıs 2019 Pazar                        

Kurs Süresi :  40 Saat

Programın Amacı :

   TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi hizmet veya mal üreten bütün kuruluşlarda uygulanabilen genel bir kalite yaklaşımıdır. Bu nedenle herkesi ilgilendirir. Kişilerin kalite sistemleri hakkında bilgi sahibi olmasını ve bu alanda belgelendirme ve denetim yapma becerisi kazandırır.

    TS EN ISO 22000-2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi gıda ve gıda ile ilintili olan (Ambalaj, gıda makine ve ekipmanları, gıda katkıları vs. üreticileri) sektörlerde uygulanabilen bir kalite sistemidir. Dolayısıyla Gıda Mühendisliği, Mutfak Sanatları ve Gastronomi ve Aşçılık programları için güvenli gıda üretimine yönelik bir kalite sistemidir.

Programın İçeriği :

    Program içeriğinde TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 22000-2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi hem standart metinleri hem de piyasa uygulaması olarak ele alınacaktır.

Banka Hesap Numaramız:

Alıcı Adı: Pamukkale Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Banka Adı   : T.C. Halk Bankası Pamukkale Üniversitesi Şubesi

Şube Kodu : 1463

Hesap No   : 06000231

IBAN            : TR 0300 0120 0146 3000 0600 0231

 

Başlangıç Tarihi :  03 Mayıs  2019

 Eğitim Yeri : MÜH.FAK. 336 NOLU SINIF

Eğitim Süresi : 40 saat 

Eğitim Fiyatı :  250,00 TL  (KDV Dahil)

 

Duyurular Tümünü Gör