TEMEL AŞÇILIK ve PASTACILIK KURSU

 
Kurs Başlangıcı: 18 Mart 2017                               
 
Kurs Süresi: 2 Ay (48 Saat)

Kurs Zamanları: Hafta Sonu : Cumartesi / Pazar 10:00 / 12:00

Eğitmenlerimiz

Yrd. Doç. Dr. İlyas ÇELİK

Öğr.Gör. Nusret Ercan ŞENLİKÇİ

Kurs Programı:

Hafta

Cumartesi

Pazar

1

1-Temel bilgiler

1.Doğrama yöntemleri

 

2. Açma

2. Bıçak kullanma

 

3. Sütlaç

3. Krep Çeşitleri Yapımı

 

4- Poğaça

4. Omlet yapımı

 

2

1. Tahinli çörteği

1. Arnavut Ciğeri

 

2. Kol böreği

2. Acılı Ezme

 

3. Yoğurlu kek

3. Patates Köfte

 

 

4. Peynir Tabağı

 

 

5. Mantar dolma

 

3

1. Revani

1.Şekerpare

 

2. Galeta

2. Kalburabastı

 

3. Şam Bali

3.Bagel

 

 

 

4

1.Tatlı kuru pasta

1.Mercimek Çorbası

 

2. Tuzlu kuru pasta

2. Hünkar Beğendi

 

3. Keşkül

3. Pirinç Pilavı

 

 

4. Mevsim Salata

 

5

1. Simit

1. Supangle

 

2. Ekler

2. Proferatör

 

3.Çi börek

3.Beze

 

 

 

6

1.Milföy hamur üretimi

1. Domates Çorbası

 

2. Tatlı Milföy çeşitleri

2. Perde Pilavı

 

3.Tuzlu Milföy çeşitleri

3. Ispanaklı Tavuk

 

 

4. Kırmızı Biber

 

7

1. Dökme kek

1. Yaş pasta

 

2. Kalıp kek

2. Tiremusu

 

3. Turta kek

3. Baton pasta

 

4- Pandispanya kek

 

 

8

1. Pizza

1. Şehriyeli Domates Çorbası

 

2. Limonata

2. Hamurda Balık

 

3. Trileçe

3. Sarı, Beyaz ve Kırmızı Pilav

 

 

4. Kaşık Salata

 Kurs Ücreti(Bir Kur İçin):
Ücret              : 550.00 TL
İndirimli Ücret : 450.00 TL

İndirimli Ücret : Kamu Personeli, PAÜ Öğrenci ve Personelini Kapsamaktadır.

Başlangıç Tarihi :  18 MART 2017 

Eğitim Yeri : Paüsem

Eğitim Süresi :  48 saat

Eğitim Fiyatı : 550,00 TL , indirimli ücret 450,00 TL( İndirim Kamu Personeli, Emeklileri, PAÜ Öğrenci ve Personelini Kapsamaktadır.)

Duyurular Tümünü Gör