Opera (Carmen - Alibaba ve 40 Haramiler )

Gösteri

28 Nisan 2012

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği  Anabilim Dalı olarak hazırladığımız bu gösteride ,G.Bizet in CARMEN, Selman Ada’nın  ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER operalarının en ünlü bölümlerini sunacağız. Klasik bir konser değil, kostüm ve dekorun; rol, mimik ve dansın kullanıldığı tiyatro ve müziğin iç içe olduğu opera sanatını icra etmeye çalışacağız.

Büyük emeklerle hazırladığımız bu konserde amacımız: yetenekli öğretmen adaylarımıza yol göstermek, güven duygusu aşılamak ve  kendilerini ifade edebilme olanağı sağlamaktır. Müziğin insan ruhunu besleyen ve yücelten bir olgu olduğunu bir kez daha hatırlatıyor ve sesleniyoruz; Denizli Pamukkale Üniversitesi olarak bu müzik şöleninde keyifli dakikaları bizimle geçirmenizi diliyoruz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildiriyoruz.

Öğr. Elm. Okt. Olcay ŞAHİN