Pamukkale Üniversitesi Girişimcilik Akademisi Projesi Ders Programı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ PROJESİ

Pamukkale Üniversitesi Girişimcilik Akademisi Projesi 1601 TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Akademisi Artırılmasına Yönelik Destek Programı başlığı altında Üniversitelerde Girişimcilik Sertifika Programı oluşturulması ve Yürütülmesi kapsamında desteklenmektedir. 2018 yaz döneminde de Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik girişimciliğin temelleri, iş modellemesi, tecrübe paylaşımı, etkili sunum vb. eğitimlerden oluşan modül programları uygulanacaktır. Eğitimler, Akademisyen ve Lisansüstü öğrencileri, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi öğrencileri, Fen Edebiyat ve Eğitim Fakültesi öğrencileri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans öğrencileri, Sağlık alanında eğitim gören lisans ve ön lisans öğrencileri, Mesleki Teknik Bilimler ile Sosyal Bilimler için her dönem ayrı gruplar açılarak yapılacaktır.

Aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz.

İletişim:

Işıl Baysal