Nagold Değişim Programı

Güncellenme Tarihi: 27 Nisan 2018, 9:48

Programın tahmini gerçekleşme tarihi: Eylül 2018

Başvuru tarihleri: 14 Mayıs - 25 Mayıs 2018

Programdan yararlanmak isteyen öğrenciler Başvuru Formu, Dil Belgesi ve Transkript ile

25 Mayıs 2018 saat 17.00’ye kadar

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğüne başvurularını yapabilirler.

*İlk defa Yurtdışına çıkacak öğrencilere öncelik verilecek olup, aynı bölümden ikiden fazla öğrenci yararlanamayacaktır.

**2018-19 Erasmus+ programından faydalanmak üzere yerleştirilmiş öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

***2017- 2018 Akademik yılında mezun olacak öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT: Nagold Gençlik Değişim Programı bir hafta sürecek olan kültürel bir etkinliktir. Değişim Partnerimiz kalacak yer ve yiyecek içecek imkanını sağlamaktadır. Katılacak olan öğrencilerimiz uçak biletlerini kendileri karşılayacaktır. 13 öğrencimiz etkinliğe katılacak olup öğrenci seçimleri Dil ve Not ortalamasına göre yapılacaktır.

ÖNEMLİ: Başvuru Formunun mutlaka bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir. Elle doldurulan başvuru formları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü İleri Araştırma Laboratuvar Merkezi 2. Kat

Tel: 0258 2963453   e-mail: ulik_proje@pau.edu.tr

Ekli Belgeler