Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru İlanı

Güncellenme Tarihi: 06 Ocak 2020, 10:33

ERASMUS+ Staj Başvuruları

Erasmus+ staj başvuruları 03 Şubat 2020- 28 Şubat 2020  tarihleri arasında alınacaktır.

Bu dönem yapılacak olan staj hareketliliğinde İngiltere’ye ve Kuzey İrlanda’ya yapılacak olan başvurular alınmayacaktır.

Ayrıntılar ekteki "2019-2020 Staj Hareketliliği İlanı .pdf" dosyasında mevcuttur.

Başvuru İlan Tarihi

06 Ocak 2020 - 31 Ocak 2020

Başvuru Başlangıç Tarihi

Başvuru Bitiş Tarihi

03 Şubat 2020

28 Şubat 2020

Seçim Sonuçlarının İlanı

6 Mart 2020

BAŞVURUDA TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER:

1. 2019-2020 Traineeship Learning Agreement Belgesi (3 Nüsha )

2. Staj yapılacak kurumdan alınan kaşeli imzalı Kabul Mektubu. Kabul belgesinde staj yapacağı tarih aralığı, işin niteliği  ve bölümün belirtilmesi zorunlu olup kabul mektubuna Fakülte Koordinatörü tarafından uygunluk, tarih  ve ıslak imza alınmalıdır

3. 2019-2020 Staj Başvuru Formu

4. 1 adet güncel tarihli  transkript

5.   Yabancı dil sonuç belgesi.*

6. Engellilik durumu varsa belge [Engelliliğe ve düzeyine ilişkin bilgileri veren doktor raporu (3 aydan eski olmayacak şekilde) veya engellilik kartı fotokopisi]

7. Şehit ve gazi çocuğu olması durumunda duruma ilişkin belge

*Pamukkale Üniversitesi Erasmus Dil Sınav Sonuç Belgesi yada YÖKDİL, YDS Sınav Sonuç Belgeleri (60 puan ve üzeri) .

NOT 1:   Yabancı dil hazırlık sınıfından alınan tüm belgeler öğrenci değişim programlarında geçerli  kabul edilmeyecektir.

NOT 2:   ÖSYM ve YÖK tarafından yapılan sınavların geçerlilik süreleri yasal geçerlilik süreleri boyunca kullanılabilecektir.

NOT 3:   Erasmus+ dil sınavı  her  öğrenim kademesinde (ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora)  yenilenmelidir. (Lisans döneminde alınan Erasmus+ dil belgesi lisans dönemi için geçerlidir.)

Hayat      pahalılığına      göre

Romanya, Sırbistan,

Slovakya, Slovenya

400