667 Sayılı Khk Kapsamında Üniversitemize Yerleşen / Özel Öğrenci Olarak Farklı Bir Üniversiteye Giden Öğrencilerin 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Şubat Ayına Ait 6. Taksit Ödemeleri Hakkında Duyuru

Güncellenme Tarihi: 07 Şubat 2020, 3:07

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının, 29.11.2016 tarihli ve 75463 sayılı  yazısı ile 667 Sayılı KHK uyarınca ÖSYM tarafından diğer Yükseköğretim Kurumlarına yerleştirilerek kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenim ücretlerine ilişkin açıklamasına göre yapılması gereken işlemler belirtilmiştir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 667 sayılı KHK ile kapatılan üniversitelerin 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ücretleri hakkında yayınlamış olduğu 10.09.2019 tarihli yazısı gereği; “2019-2020 eğitim-öğretim yılında eğitimlerine devam edecek olan 667 sayılı KHK ile kapatılan yükseköğretim kurumları öğrencilerinin ücretlerine ilişkin Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 04.09.2019 tarihli toplantısında TÜİK tarafından açıklanan 2019 yılı Ağustos ayı TÜFE oranının ( %15,01) uygulanmasına, döviz cinsinden belirlenmiş olan ücretlere ise TÜFE artış oranının uygulanmamasına karar verilmiştir” denilmiştir. Bu bağlamda öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılı ücretleri belirlenen TÜFE artış oranına göre güncellenerek ilgili tablolarda yayınlanmıştır.

Aşağıdaki bağlantılardan öğrenim ücretlerinin yazılı olduğu isim ve fiyat tablosuna ulaşabilirsiniz. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemine ait ŞUBAT ayı 6. taksit tutarı en geç 20.02.2020 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Halk Bankası şubelerinden yatırılabilecektir.

· 667 sayılı KHK kapsamında eğitimine devam eden öğrenciler, Eğitim-Öğretim ücretini yerleştirildikleri Üniversitelere ödeyeceklerdir. Üniversitemizde 667 sayılı KHK kapsamında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam eden öğrencilerin yerleştirildikleri üniversite ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

· 667 sayılı KHK kapsamında üniversitemize yerleştirilen ve üniversitemize yerleşip farklı bir üniversiteye özel öğrenci olarak giden öğrencilerin ödemelerinde eksiklik olanlara ders kayıt hakkı verilmeyecek olup,  2018-2019 eğitim öğretim yılından kalan ödemelerini ivedilikle tamamlamaları gerekmektedir.

· 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için ödemeler bir önceki yıl olduğu gibi yine dokuz taksit şeklinde gerçekleşecek olup Eylül ayından başlamak üzere her ayın en geç 20’sine kadar, yapılacaktır.

· Yapılacak olan taksit ödemeleri T.C. Halk Bankasının tüm şubelerinden açıklama kısmına adı, soyadı, öğrenci numarası ve T.C. kimlik numarası yazdırılarak ödenebilecektir.

NOT:

1-Ödeme yapılacak hesap numarası her iki tip öğrenci için farklı olup, her öğrenci kendi isminin bulunduğu tablonun altında bulunan hesap numarasına ödeme yapacaktır. Ödeme yapılırken eksik ya da fazla ödeme yapılmaması önemle rica olunur.

2-Bir önceki eğitim öğretim yılından borcu kalan ve belirtilen tarihlerde ödeme yapmayan öğrencilerimizin ders kayıt ekranı kapalı olacak ve ders kaydına izin verilmeyecektir.

·Pamukkale Üniversitesine yerleşen öğrencilerin borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-1)

·Pamukkale  Üniversitesine  yerleşip  farklı  bir  Yükseköğretim  Kurumuna  özel  öğrenci  olarak  giden  öğrencilerin  borç  ve  ödeme  bilgilerini  öğrenmek  için  TIKLAYINIZ.(Tablo-2)

İRTİBAT : (0258) 296 21 98