667 Sayılı KHK Kapsamında Üniversitemize Kayıt Yaptıran / Özel Öğrenci Olarak Giden Öğrencilerin Bahar Dönemi Nisan Ayı Ödemeleri Hakkında Duyuru

Güncellenme Tarihi: 09 Nisan 2018, 11:47

Aşağıdaki bağlantılardan öğrenim ücretlerinin yazılı olduğu tabloya ulaşabilirsiniz. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemine ait NİSAN ayı 8. taksit tutarı en geç 20.04.2018 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Halk Bankası Şubelerinden yatırılabilecektir.

Başkanlığımız tarafından yapılan kontroller neticesinde bazı öğrencilerin öğrenim ücretlerini eksik yatırdığı bazı öğrencilerin ise ödemelerini fazla yatırmaya devam ettiği anlaşılmaktadır. Bundan dolayı, bir sonraki ay son taksit (Mayıs ayı 9. Taksit) ödemesi yapılacağı zaman duyurumuzda yayınlanacak olan ödeme tablosuna bakılarak ödeme yapılması önemle rica olunur.

Ödeme yaptıktan sonra Banka dekontunun Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına elden, fax yoluyla ya da www.oid@pau.edu.tr adresine mail yoluyla mutlaka ulaştırılması gerekmektedir.

Fax: (0258) 296 23 32

NOT:

• 1-Ödeme yapılacak Hesap Numarası her iki tip öğrenci için farklı olup, her öğrenci kendi isminin bulunduğu tablonun altında bulunan hesap numarasına ödeme yapacaktır. Ödeme yapılırken eksik ya da fazla ödeme yapılmaması önemle rica olunur.

·Pamukkale Üniversitesine yerleşen öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-1)

·Pamukkale Üniversitesine yerleşip farklı bir Yükseköğretim Kurumuna Özel öğrenci olarak giden öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-2)

İRTİBAT : (0258) 296 21 98