667 Sayılı Khk Kapsamında Üniversitemize Kayıt Yaptıran / Özel Öğrenci Olarak Giden Öğrencilerin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Eylül Ayı Ödemeleri Hakkında Duyuru

Güncellenme Tarihi: 11 Eylül 2018, 4:41

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının, 29.11.2016 tarihli ve 75463 sayılı  yazısı ile 667 sayılı KHK uyarınca ÖSYM tarafından diğer Yükseköğretim Kurumlarına yerleştirilerek kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenim ücretlerine ilişkin açıklamasına göre yapılması gereken işlemler belirtilmiştir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 667 sayılı KHK ile kapatılan üniversitelerin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ücretleri hakkında yayınlamış olduğu 03.09.2018 tarihli yazı gereği, “…öğrenciler 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı öğrenim ücretlerini bir önceki yıl ödemiş oldukları ücrete TÜİK tarafından yayımlanan Ocak-Temmuz 2018 dönemi TÜFE artış oranı ortalamasının  (% 12,15) uygulanması sonucu hesaplanan tutar üzerinden ödeyeceklerdir…” denilmiştir. Bu bağlamda öğrencilerimizin 2018-2019 yılı eğitim öğretim ücretleri belirlenen TÜFE artış oranına göre güncellenerek ilgili tablolarda yayınlanmıştır.

Aşağıdaki bağlantılardan öğrenim ücretlerinin yazılı olduğu isim ve fiyat tablosuna ulaşabilirsiniz. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemine ait Eylül ayı 1. taksit tutarı en geç 20.09.2018 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Halk Bankası şubelerinden yatırılabilecektir.

· 667 sayılı KHK kapsamında eğitimine devam eden öğrenciler, Eğitim-Öğretim ücretini yerleştirildikleri Üniversitelere ödeyeceklerdir. Üniversitemizde 667 sayılı KHK kapsamında özel öğrenci statüsünde eğitimine devam eden öğrencilerin yerleştirildikleri üniversite ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

· 667 sayılı KHK kapsamında üniversitemize yerleştirilen fakat özel öğrenci statüsünde başka bir Yükseköğretim Kurumunda eğitimine devam eden öğrencilerin, bilgi ve belge paylaşımı için üniversitemiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

· 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için ödemeler bir önceki yıl olduğu gibi yine dokuz taksit şeklinde gerçekleşecek olup Eylül ayından başlamak üzere her ayın en geç 20’sine kadar, yapılacaktır.

· Yapılacak olan taksit ödemeleri T.C. Halk Bankasının tüm şubelerinden açıklama kısmına adı, soyadı, öğrenci numarası ve T.C. kimlik numarası yazdırılarak ödenebilecektir. Ödeme yaptıktan sonra banka dekontunun Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına elden, fax yoluyla ya da www.oid@pau.edu.tr adresine mail yoluyla mutlaka ulaştırılması gerekmektedir.

Fax: (0258) 296 23 32

NOT:

• 1-Ödeme yapılacak hesap numarası her iki tip öğrenci için farklı olup, her öğrenci kendi isminin bulunduğu tablonun altında bulunan hesap numarasına ödeme yapacaktır. Ödeme yapılırken eksik ya da fazla ödeme yapılmaması önemle rica olunur.
  • 2-Bir önceki eğitim öğretim yılından borcu kalan ve belirtilen tarihlerde ödeme yapmayan öğrencilerimizin ders kayıt ekranı kapalı olacak ve ders kaydına izin verilmeyecektir.

·Pamukkale Üniversitesine yerleşen öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.(Tablo-1)

·PamukkaleÜniversitesine yerleşip farklı bir Yükseköğretim Kurumuna Özel öğrenciolarak giden öğrencilerin Borç ve ödeme bilgilerini öğrenmek içinTIKLAYINIZ.(Tablo-2)

İRTİBAT : (0258) 296 21 98