2019 - 2020 Farabi Sonuçları (Gelen Öğrenci)

Güncellenme Tarihi: 24 Nisan 2019, 4:26

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI'ndan faydalanarak Üniversitemize gelmeye hak kazanmış öğrencilerin listesine aşağıdaki ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT : FARABİ kapsamında KABUL alan öğrencilerin herhangi bir sebeple FERAGAT etmeleri halinde, en kısa sürede FERAGAT dilekçelerinin Koordinatörlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI'ndan faydalanarak Üniversitemize gelmeye hak kazanmış öğrencilerin yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir :

1. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemlerine ilişkin öğrenim protokollerini, bölüm koordinatörleriyle birlikte hazırlayıp, kendi üniversitelerinin FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNE teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirtilen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir. Katkı payı/öğrenim ücretini ödeyen öğrencilerin Üniversitemiz Akademik Takvimde belirlenen kayıt yenileme tarihleri arasında da ders kayıtlarını KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZDE yaptırmaları gerekmektedir.

3. Ayrıca Nüfus Cüzdanı Fotokopisini ve bir adet fotoğraf kimlik basım işlemlerinde kullanılmak üzere, ders kayıt tarihleri arasında Koordinatörlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

* Üniversitemizde açılan tüm derslere http://ebs.pau.edu.tr bağlantısı Derece Programlarından erişebilir.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ