2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ KA107 Ders Verme Başvuru Duyurusu

Güncellenme Tarihi: 03 Ekim 2019, 4:43

pau logo ile ilgili görsel sonucu

Akademik Yılı Güz Dönemi

Erasmus+ KA107 Ders Verme Başvuru Duyurusu

2019-2020 Akademik yılı Güz Dönemi Erasmus+ KA107 Ders Verme Başvuru Duyurusu

2019-2020 Güz Dönemi Erasmus+  Ders Verme Hareketliliği kapsamında “BAŞVURU TAKVİMi” aşağıda sunulmuştur. Bu program hakkında üniversitemizin anlaşmalı olduğu üniversiteler, bölümler ve kontenjanları ekte yer almaktadır.

Bu kapsamda programdan faydalanmak isteyen personelin 14 Ekim- 4 Kasım 2019 tarihleri arasında ekte sunulan Erasmus+ Puanlama Tablosu ve Başvuru Formu (Application Form) ekte sunulmuştur. ile birlikte PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 6 Kasım 2019 Çarşamba günü 13:30 ‘da Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup Asil ve Yedek liste yayınlanacaktır. Asil olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Başvuru Formunu (Application Form) EN AZ 7 gün ve 8 saat olacak şekilde doldurarak 20 Aralık 2019 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Aksi takdirde yedek Öğretim Elemanları Hareketlilik Faaliyetinden yararlanacaktır. Yedek olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının ise 24 Ocak 2020 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Hareketliliğin 11 Kasım 2019 –1 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekmektedir.

Not: 1) Bölümler arası kontenjan transferine izin verilmeyecektir.

2) Asıl olarak gitmeye hak kazanan personelin ileride ilan edilecek tarihte düzenlenecek Bilgilendirme Toplantısına katılmaları zorunludur.

Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği ile ilgili işlemleriniz ya da daha fazla bilgi almak için Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüzle iletişime geçebilirsiniz:

Şeniz KURTULMUŞ

E-posta: internationaloffice2@pau.edu.tr