2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Sonuçları

Güncellenme Tarihi: 07 Eylül 2018, 3:35

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına (Ek Madde 1) Göre Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri : 10 - 14 Eylül 2018

Kayıt Yeri:   Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kınıklı Yerleşkesi-Pamukkale/DENİZLİ
Tıp Fakültesi Kayıt Yeri: Tıp Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi Kınıklı Yerleşkesi - Pamukkale / DENİZLİ
Diş Hekimliği Fakültesi Kayıt Yeri: Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi Kınıklı Yerleşkesi - Pamukkale / DENİZLİ

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1) Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden aldığı onaylı ya da e-devlet üzerinden son 1 ay içerisinde alınmış Öğrenci Belgesi.

2) Nüfus Cüzdanının fotokopisi (Önlü, Arkalı).

3) Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye/programa kayıt yaptırdığı yıla ait YGS/LYS Sonuç Belgesinin internet çıktısı.

4) 6 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

5) Daha önce Yatay Geçiş Yönetmelik Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair taahhütname

6) İkinci öğretim programlarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler için katkı payı/öğrenim ücretinin birinci taksitinin yatırıldığını (Pamukkale Üniversitesine) gösteren banka dekontu.

(Kayıt hakkı kazanan öğrenciler; kayıt için geldiklerinde Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alacakları öğrenci numarası ile bankaya giderek katkı payı/öğrenim ücretini ödeyeceklerdir.)

7) Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı.(İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere.)

8) Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarına başvuran öğrenciler için; üniversite hastanelerinden veya tam teşekküllü Devlet Hastanelerinden eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu

* Varsa öğrenci ilk kayıt sırasında üniversitesnin vermiş olduğu heyet raporunun fotokopisini aslı gibidir yaptırarak getirebilir.

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı (heyet raporu, boy kilo belgesi)

Acıpayam Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı (heyet raporu, boy kilo belgesi, adli sicil kaydı)

NOT:
Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından istenecektir. Öğrencilerin kayıtlı bulundukları Üniversiteden önceden ilişik kesmeleri gerekmemektedir. Başvuru için verilen belgelerin gerçek olmamasından verilen beyanların yanlış yanıltıcı olmasından öğrenci sorumludur. Bu durumu tespit edilenlerin kayıtları silinir.