Erasmus+ Ders Verme 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Başvuru Duyurusu

Güncellenme Tarihi: 05 Ocak 2018, 10:57

Erasmus+  Ders Verme 2017-2018 Akademik yılı Bahar Dönemi Başvuru Duyurusu

2017-2018 Bahar Dönemi Erasmus+  Ders Verme Hareketliliği kapsamında “BAŞVURU TAKVİMi” aşağıda sunulmuştur. Bu program hakkında üniversitemizin anlaşmalı olduğu üniversiteleri web sayfamızda mevcuttur.
Kaynakların kısıtlı olması ve yaygın kullanımın gerçekleşebilmesi için, Uluslararası İlişkiler
Komisyonu’nun aldığı karar uyarınca başvuru sayısının fazla olduğu durumlarda aynı birimden en
fazla (1) personelin bu faaliyet kapsamında desteklenmesi kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda programdan faydalanmak isteyen personelin 2 Ocak 2018- 31 Ocak 2018 tarihleri arasında ekte sunulan Erasmus+ Puanlama Tablosu ile birlikte PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 7 Şubat 2018 Çarşamba günü 13:30 ‘da Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından değerlendirilecektir. Asıl olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının Pusula Bilgi Sistemi –Erasmus Bilgi Sistemi üzerinden Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Başvuru Formunu (Application Form) EN AZ 2 gün ve 8 saat olacak şekilde doldurarak 30 Nisan 2018 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Aksi takdirde yedek Öğretim Elemanları Hareketlilik Faaliyetinden yararlanacaktır.      Hareketliliğin 1 Mart – 1 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekmektedir.

Söz konusu kontenjan için seçim kriterleri Erasmus+ El Kitabına göre yapılacaktır:
· Daha önce Erasmus hareketliliğinden faydalanmamış personele,
· Daha önce personel hareketliliğine dahil olmayan bölüm ya da birimlere,
· Daha önce personel hareketliliğinde yer almayan ve ya az sayıda yer alan ülke ve
yükseköğretim kurumu ile hareketlilik faaliyeti gerçekleştirmeyi planlayan başvurulara
öncelik verilmesi hedeflenmektedir.

Not: 1) Bölümler arası kontenjan transferine izin verilmeyecektir.

2) Asıl olarak gitmeye hak kazanan personelin 16 Şubat 2018 Cuma günü 14:30 ‘da tarihinde yapılacak olan bilgilendirme toplantısına katılması zorunluluktur.