Güncellenme Tarihi: 25 Ağustos 2017

2017 - Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

ÜNİVERSİTEMİZ ZORUNLU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFINDAN BAŞARISIZ OLUP, TÜRKÇE PROGRAMINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERDEN KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER İLE KAYIT YERİ VE TARİHLERİ

1-Yerleştirme  Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı. (1 Nüsha)

2- Lise Diploması aslı ve fotokopisi

Belgelerin aslı görüldükten sonra öğrenciye teslim edilecektir. Belgenin aslı görülmeden kayıt işlemi yapılmaz.

3-DGS ile yerleşip Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfından başarısız olup, Türkçe programlara yerleşen öğrencilerden lise ve önlisans diploması aslı görüldükten sonra onaylı sureti alınarak öğrencinin dosyasına konulacaktır. Belgenin aslı görülmeden kayıt işlemi yapılmaz.

4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5-6 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf, (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

6- 1995 ve daha önce doğmuş erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden veya e-devletten alınacak “bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikle ilgili bir sakınca olmadığına dair belge.

Askerliğini tamamlamış olan öğrenciler için terhis belgesinin aslı ve fotokopisi

Askerlikten muaf olan öğrenciler için muafiyet belgesinin aslı ve fotokopisi

7-II.Öğretim öğrencileri için öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin birinci taksitinin yatırıldığını gösteren banka dekontu.

8-Öğrenci Bilgi Anketi (Kayıt sırasında sistem üzerinden  yapılacaktır.)

Not: Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfından başarısız olup, Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kesin kayıtları 11-13.09.2017 tarihleri arasında PAÜ. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Adres: Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü

Kınıklı Yerleşkesi     Merkez / DENİZLİ