Güncellenme Tarihi: 06 Haziran 2017

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Ücretlerinin Ödenmesi Ve İade İşlemlerine İlişkin Duyuru

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu öğretimi için Pusula Bilgi Sisteminden seçilen derslerin ücretlerinin ödenmesi işlemi; T.C. Halk Bankasının Türkiye genelindeki tüm şubelerinden, ATM veya İnternet Bankacılığından öğrencinin kendisi ya da öğrenci adına herhangi bir kişi tarafından PAÜ Öğrenci Numarası ile Pamukkale Üniversitesi öğrenci tahsilat hesabına ödenebilecektir.

Ders kaydı yapıldığı halde açılmayan veya ders değişikliği nedeniyle oluşan farka ilişkin Yaz Dönemi İADE ÜCRETLERİ, 28.07.2017 tarihine kadar öğrencinin sisteme gireceği KENDİNE AİT geçerli banka IBAN numarasına Havale/EFT yapılacaktır. KENDİNE AİT bir IBAN numarası girmeyen öğrencilerin iade işlemi yapılmayacaktır.

Duyurular Tümünü Gör