Güncellenme Tarihi: 20 Ocak 2017

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında 667 KHK Kapsamında Özel Öğrenci Başvuru Duyurusu

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında özel öğrencilik hakkını kullanmayan/kullanamayan ve bahar döneminde bu hakkını kullanmak isteyen öğrenciler 31 Ocak 2017 Salı günü mesai bitimine kadar  Üniversitemiz Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ( Tıp Fakültesi öğrencileri Tıp Fakültesi Öğrenci İşlerine, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci İşlerine ) aşağıdaki belgelerle başvurarak kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Kayıt esnasında istenen belgeler:

• Başvuru Dilekçesi
  • Öğrenci Belgesi (2016-2017 Eğitim Öğretim yılına ait)
  • T.C. Kimlik Numarasını gösterir belge (Nüfus Cüzdanı Fotokopisi)
  • Altı(6) adet fotoğraf (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)
  • Transkript ve Ders içerikleri (intibak işlemlerinin yapılabilmesi için kayıt yaptırdıkları Akademik birime teslim etmeleri gerekmektedir)

NOT:

1-         Özel öğrencilik ile ilgili işlemlerde öğretim dili yabancı dil olan programlara kayıtlı olan öğrenciler, öğretim dili yabancı dil olan programlarda, öğretim dili en az %30 yabancı dil olan programlardaki öğrenciler öğretim dili en az %30 veya yabancı dil olan programlarda; öğretim dili Türkçe olan programlardaki öğrenciler öğretim dili Türkçe programlarda özel öğrenci olarak eğitim alabileceklerdir.

2-         Başka bir üniversitede özel öğrenci olarak öğrenim gören öğrenciler başvuru yaptıkları takdirde başvuruları ve kayıtları geçersiz sayılacaktır.

Duyurular Tümünü Gör