Mimarlık ve Tasarım Seminerleri 1516/1

Konuşmacılar:

Erasmus Plus Programı Öğretim Üyesi Hareketliliği kapsamında 9-15 Ekim 2015 tarihleri arasında fakültemizi ziyaret eden Polonya, Wrocław Ekonomi Üniversitesi, Ekonomi, Yönetim ve Turizm Fakültesi, Bölgesel Ekonomi Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Małgorzata Rogowska ve Dr. Piotr Hajduga, "Wrocław Kenti ve Wrocław Ekonomi Üniversitesi" konulu bir sunum yapmıştır.

Tarih: 12 Ekim 2015 Pazartesi

Saat: 14.00

Yer: Tıp Fakültesi Konferans Salonu

Polonya'nın genel bölgesel gelişme sorunlarına değindikten sonra, Aşağı Silezya Bölgesi'nde yer alanWroclaw kentinin yakın dönem mekansal gelişme eğilimleri üzerinde durmuştur. Polonya'nın ikinci en gelişmiş kenti olan Wroclaw'ın kısa tarihi, resimler eşliğinde anlatılmış ve Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen kentsel modernizasyon projeleri hakkında bilgi verilmiştir. Sunumun son bölümünde Wroclaw Ekonomi Üniversitesi hakkında bilgi verilmiştir.

Fotoğrafları görmek için resme tıklayınız...

Albümler

Wrocław Kenti ve Wrocław Ekonomi Üniversitesi Sunumu