Bizi Takip Edin

20.04.2016 Çarşamba

Saat: 14.00

Ayşe Nur Şenel Fidangenç

2007 yılında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu ve aynı bölümde yüksek lisans eğitimine başladı. 2010 yılında “On Dokuzuncu Yüzyıl İstanbul’unda Kamusal Yaşam ve Mekânlarının Tanzimat Romanları Üzerinden Okunması” başlıklı yüksek lisans tezini tamamladı. Ardından aynı bölümde doktora eğitimine başladı. 2008-2013 yılları arasında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. Halen İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde doktora tezine ve 2013 yılı itibariyle Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalışmalarına devam etmektedir.