Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 22 Temmuz 2019

ÖZEL KURUMLARDA STAJ YAPMAKTA OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

DEVLET KATKISI İŞLEMLERİNİN YAPILMASI İÇİN

- İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

- DEVLET KATKISI TALEP FORMU

- ÖĞRENCİ LİSTESİ

İŞ YERİ TARAFINDAN İMZALANARAK BANKA DEKONTU İLE BİRLİKTE STAJ BİTİMİNDE STAJ KOORDİNATÖRLÜĞÜNE İLETİLMELİDİR.

Adımlar:

1) İşletme öğrenci ve fakülte arasında 3 nüsha sözleşme imzalanır. Sözleşme için tıklayınız.

2) Sözleşme ile belirlenen stajyer ücretleri staj bitiminde işletme tarafından öğrencinin banka hesabına yatırılır. (Min 425 tl)

3) İşletme tarafından devlet katkısı talep formu ve öğrenci listesi hazırlanır. Devlet katkısı talep formu için tıklayınız.     Devlet katkısı talep formu öğrenci listesi formu için tıklayınız.

4) Sözleşme, talep formu, öğrenci listesi ve BANKA DEKONTU staj bitiminde öğrencinin kayıtlı olduğu fakülte staj koordinatörlüğüne teslim edilir. Eğer firma bir nüsha isterse, öğrenci koordinatörlük imzası sonrasında bir nüsha firmaya götürebilir.