Bizi Takip Edin

facebook twitter
Güncellenme Tarihi: 23 Mayıs 2020

2019–2020 EĞİTİM–ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ İŞ YERİ STAJ EĞİTİMLERİ HAKKINDA DUYURU

12.05.2020 tarih ve 5/1 sayılı Fakülte Kurulu Kararı esas olmak üzere;

Yaşanan olağan dışı süreç” göz önüne alınarak; Fakültemiz öğrencilerinin 2019–2020 Eğitim–Öğretim Yılı Yaz Dönemi İş yeri Staj Eğitimlerinin; sadece 2019–2020 Bahar yarıyılı ile sınırlı olmak üzere “konu–kapsam–içerik ve sunum biçimi ile teslim koşulları ve süresi” ilgili Bölüm Staj Komisyonları tarafından belirlenmesi esas olmak üzere istisnasız tüm öğrenciler (mezun durumundaki öğrenciler dahil) için Staj Uygulama Ödevi Teslimi biçiminde yapılması kararlaştırılmıştır.

Bu çerçevede, İş yeri Staj Eğitimi derslerini alan öğrenciler için içeriğe ilişkin ayrıntıda bilgiler; ilgili Bölüm WEB Sayfalarında duyurulacaktır.