Güncellenme Tarihi: 26 Mayıs 2017

Tören

26 Mayıs 2017 - 31 Aralık 2021

PAU Fen Edebiyat Fakültesi Prof.Dr. İsmail ÇETİŞLİ Konferans Salonu

Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar GÖK için 22 Mayıs 2017 tarihinde Prof. Dr. İsmail ÇETİŞLİ Konferans Salonu'nda emeklilik töreni gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet KILINÇARSLAN, Fen - Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KARAKUŞ, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Latif ELÇİ, bölüm öğretim üyeleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve sayın hocamız Prof. Dr. Yaşar GÖK' ün diğer üniversitelerden gelen öğretim üyesi arkadaşları, doktorantları ve ailesinin de  katıldığı törende, açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Yaşar GÖK' ün ailesi, arkadaşları ve öğrencileri anılarını paylaştı. Prof. Dr. Yaşar GÖK hocamızın teşekkür konuşmasının ardından törenin sonunda Prof. Dr. Yaşar GÖK'e bölümümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketleri, çeşitli hediyeler ve çiçek takdim edildi.

Ekli Belgeler