Güncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2019

YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İTİBARİYLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPAN ÖĞRENCİLERİN SONUÇLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

ADI SOYADI GELDİĞİ ÜNİVERSİTE BAŞVURDUĞU BÖLÜM BAŞVURU TÜRÜ SONUÇ
 KUMSAL ÇELİK KAFKAS ÜNİVERSİTESİ 568 ÇOCUK GELİŞİMİ (İ.Ö.) KURUMLAR ARASI YURTİÇİ  ASİL
 VİLDAN KESKİN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 563 MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI  KURUMLAR ARASI YURTİÇİ   ASİL
 MEHMET FATİH MAYUK MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ  563 MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI  MERKEZİ EK 1 EKSİK EVRAK SEBEBİYLE BAŞVURU KABUL EDİLMEDİ.

ASİL ADAYLARIN KESİN KAYIT TARİHLERİ;

26-28 AĞUSTOS 2019

KAYIT YERİ;

REKTÖRLÜK BİNASI 1. KAT ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI KINIKLI YERLEŞKESİ - PAMUKKALE / DENİZLİ

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER;

a-) OSYS/YKS SONUÇ BELGESİ

b-) NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ (ÖNLÜ, ARKALI)

c-) 6 ADET 4,5 cm x 6 cm BOYUTUNDA FOTOĞRAF ( FOTOĞRAFLARIN ARKASINA T.C. KİMLİK NO, ÖĞRENCİ NUMARASI, ADI SOYADI YAZILACAKTIR.)

d-) İKİNCİ ÖĞRETİME YATAY GEÇİŞ YAPAN ÖĞRENCİLER İÇİN GÜZ DÖNEMİ ÖĞRENCİ KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİNİN YATIRILDIĞINA DAİR DEKONT. ( BAKANLAR KURULU KARARINDA AÇILANAN HARÇ MİKTARLARINA GÖRE İŞLEM YAPILIR.)

e-) İKİNCİ ÖĞRETİMDEN BİRİNCİ ÖĞRETİME YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURAN ÖĞRENCİLERDEN GELDİĞİ ÜNİVERSİTEDE İLK %10'A GİRDİĞİNE DAİR BELGE.

f-) MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ BÖLÜMLERİ İÇİN SAĞLIK RAPORU İSTENMEMEKTEDİR.

g-) KAYITLI OLDUĞU ÜNİVERSİTEYE AİT ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI. ( İLGİLİ ÜNİVERSİTEYE KESİN KAYITTAN SONRA RESMİ YAZI EKİNDE GÖNDERİLMEK ÜZERE

h-) YATAY GEÇİŞE ENGEL BİR DURUM OLMADIĞINA DAİR BELGE. ( ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER HALEN KAYITLI OLDUĞU ÜNİVERSİTELERDEN BU BELGEYİ TEMİN EDECEKLERDİR.)