Güncellenme Tarihi: 09 Aralık 2016

Mevlana'yı Anma ve Anlama Paneli Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuzun; Kale Kaymakamlığı, Kale Belediye Başkanlığı, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kale İlçe Müftülüğü işbirliği ile düzenlemiş olduğu “Mevlana'yı Anma ve Anlama” konulu panel, 07.12.2016 Çarşamba günü yapılmıştır.

Doç. Dr. Ali Karataş Başkanlığında gerçekleştirilen panelde, Yrd.Doç.Dr. Fatih İbiş “Ete Kemiğe Bürünen Aşk: Mevlana” konusunda, Yrd.Doç.Dr. İdris Türk “Mevlana’nın İlmi ve Manevi Yönü” konusunda sunum yapmışlardır.

Panele Kale Kaymakamı Sayın İhsan Ayrancı, Kale Belediye Başkanı sayın Erkan Hayla, İlçe protokolü panelimize teşrif etmişlerdir. Ayrıca, panele vatandaşlar ve Kale İlçesi Liseleri öğrencileri ile Üniversitemiz öğrencileri de büyük ilgi göstermiştir.

Panele katılan hocalarımız, Mevlana'nın hayatı, felsefesi konularında katılımcılara sunumlarını yapmışlardır. Sunumların ardından, Denizli Segah Semazen İlahi ve Tasavvuf Grubu; Semazen gösterisi ve Tasavvuf Musikisi Konseri vermiştir. Son olarak, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği; şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödülleri verilmiştir.

Fotoğraflar için tıklayınız.