Güncellenme Tarihi: 10 Nisan 2019

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

Kale Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Mustafa BEYAZIT, Meslek Yüksekokulunda düzenlenen törenle görevi devraldı. Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Ersan ÖZ, "Görev yaptığımız süre içerisinde gerek öğretim elemanları, gerekse okul personeli ile okulumuzu daha da geliştirip büyüttük. Tüm akademik ve idari personele teşekkürlerimi sunuyorum. Görevi devralan meslektaşım Doç. Dr. Mustafa BEYAZIT'a ve tüm personelimize başarılar diliyorum" dedi.

Doç. Dr. Mustafa BEYAZIT ise, "Benden önce başarıyla görev yapmakta olan hocamız Prof. Dr. Ersan ÖZ'e Meslek Yüksekokuluna yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra da öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte devraldığımız görevi aynı heyecanla daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız " diye konuştu.