Güncellenme Tarihi: 31 Ocak 2019

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜÇ DERS SINAVI HK.

Pamukkale Üniversitesi, Önlisans, Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 33. maddesinin 11.. bendinde, "Mezuniyet için devam koşulunu yerine getirerek başarısız oldukları en fazla üç dersi kalan öğrenciler üç ders sınavına girebilirler. Üç ders sınavı genel bir sınavdır. Üç ders sınavında başarılı olmaları durumunda mezun olabilecek öğrenciler yazılı dilekçeyle başvurmaları halinde ilgili yönetim kurulu kararıyla, üç ders sınavına akademik takvimde belirtilen sürelerde girmeye hak kazanırlar. Üç ders sınav hakkını her öğrenci bir kez kullanabilir. " denildiğinden, bu kapsamda olan öğrenciler dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Üç ders sınavı 05.02.2019 tarihinde yapılacaktır.

Bu haktan yararlanmak isteyen öğrencilerin yazılı dilekçeleri ile 01/02/2019 mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine başvurmaları gerekmektedir.

05 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan üç ders sınavına girecek olan öğrencilerden 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için katkı payı/öğrenim ücretini yatırmayanların 21-25 Ocak 2019 tarihleri arasında öğrenci numaralarıyla Halk bankasına ödeme yapmaları gerekmektedir.

ÜÇ DERS SINAV DİLEKÇESİ EKTEDİR.

Seyahat-Turzim ve Eğlence Hizmetleri Bölümü 3 ders sınavı sonunda mezun olabilecek öğrenciler;

1. ORHAN ÖZDOĞAN

2. SULTAN AÇMAZ