Güncellenme Tarihi: 22 Ekim 2018

İlahiyat Vizyon Programı

Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve iletişim becerilerini artırmak amacıyla TİDEF ile birlikte düzenlediğimiz ‘İlahiyat Vizyon Programı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve iletişim becerilerini artırmak amacıyla düzenlenen programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Dekanımız Prof. Dr. Abdulhamit Birışık, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, İlim Yayma Cemiyeti ve Türkiye İlahiyat Tedrisatına Yardım Eden Dernekler Federasyonu (TİDEF) Başkanı Mustafa Yelek, Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Müdürü Osman Egin, İstanbul Üniversitesi (İÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Karataş, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmail Taşpınar ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program da katılımcılar öğrencilere tek tek sunumlarını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen sunumların ardından programa katkı sağlayan katılımcılara katılımlarından dolayı hediye takdim edildi.