Güncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2017

ÜRDÜN JARASH ve YERMOUK ÜNİVERSİTELERİ İLE PAMUKKALE ÜNİVERSİ ARASINDA "MEVLANA ÖĞRENCİ-ÖĞRETİM ÜYESİ DEĞİŞİM PROGRAMI" KAPSAMINDA ANLAŞMA İMZALANDI

Gezi

11 Ağustos 2017 - 18 Ağustos 2017

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

PAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan ÖZ ve beraberindeki heyet Ürdün Üniversiteleri İlahiyat Fakülteleri ve Ekonomi Fakültelerinde incelemelerde bulundu. Jarash ve Yermouk Üniversiteleri ile Pamukkale Üniversitesi arasında "Mevlana Öğrenci-Öğretim Üyesi Programı" kapsamında anlaşma imzalandı. Anlaşma PAÜ İlahiyat  ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Jarash Üniversitesinin ilgili fakültelerini kapsıyor. Anlaşmayı PAÜ adına Rektör Prof. Dr. Hüseyin BAĞ (Prof Dr Ersan ÖZ temsil etti) ile Jarash Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Abdürrezzak Benîhânî imzaladı. PAÜ heyeti daha sonra EWAN Dil Enstitüsünde pratik yapan Paü öğrencileri ile biraraya geldi.