SEVGİLİ ÖĞRENCİ ADAYLARIMIZ, NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Öncelikle YKS’de sergilediğiniz başarıdan dolayı sizleri çok tebrik ederiz.

Dekanımızın Siz Değerli Öğrenci Adaylarımıza Mesajı

Denizli Şehrini Tanıyalım

Pamukkale Üniversitesini Tanıyalım

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini Tanıyalım

• @pamukkaleiibf kullanıcı adı ile sosyal medya hesaplarımızda güncel duyuruları, etkinlikleri ve canlı yayınları takip etmek için tıklayınız.
  • Fakültemizde sekiz farklı bölüm bulunmaktadır. Aşağıdaki tabloda yer alan bölüm isimlerinin üzerine tıklayarak detaylı ve güncel bölüm bilgilerini geçmiş yıllara ait puanlarla birlikte görebilirsiniz. Ayrıca, bölüm isimlerinin altında yer alan linklere tıklayarak bölüm web sitelerine ulaşabilirsiniz*.
  • Fakültemizin tüm bölümlerinde fakülte içi ve dışı öğrenciler için Çift Anadal ve Yandal programları mevcuttur.
  • Yurt içi (Farabi) ve Yurt dışı (ErasmusErasmus+Mevlana) öğrenci değişim ve staj hareketliliğinde üniversitenin en aktif fakültesiyiz.
  • Fakültemiz öğrencileri bir sanayi şehri olan Denizli'nin kurumsal firmalarında staj yapma imkanına sahiptir.
  • İİBF Gün Ortası Seminerleri ile lisans ve lisansüstü öğrenciyle öğretim elemanları arasında akademik bütünleşmeyi destekliyoruz.
  • Ekonomi Yaz Seminerleri (EYS), yurt içi ve yurt dışı çeşitli üniversitelerdeki öğretim üyelerinin ve Türkiye'nin ekonomi politikalarına yön veren kurum temsilcilerinin katılımı ile her yıl fakültemizde organize edilmektedir.
  • Fakülte öğrencilerimizin aldığı teorik bilgilerin kamu ve özel sektör uygulamalarıyla desteklenmesi için vaka analizi atölyeleri düzenlenmektedir.
  • Türkiye'nin bir öğrenci kulübü tarafından yapılan ilk ve tek ekonomi dergisi Genç Ekonomistler Topluluğu tarafından hazırlanmaktadır. Aynı topluluk tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Genç Ekonomistler Kongresi ile uluslararası çapta tüm lisans ve lisansüstü öğrencileri bir araya gelmiştir. Ticaret ve Finansman Topluluğu geleneksel hale gelen öğrenciler arası vaka analizi yarışmaları düzenleyerek Üniversite-Sanayi işbirliğine katkıda bulunmaktadır. Kariyer Yolcularıİşletme KulübüEkonometri TopluluğuYönetim Bilişim TopluluğuÇalışma Ekonomisi Topluluğu gibi aktif öğrenci topluluklarımız her yıl çeşitli etkinlikler, kariyer günleri ve sosyal sorumluluk projeleri organize etmektedir.
  • Fakültemize ait fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

BÖLÜM ADI

PUAN TÜRÜ