Güncellenme Tarihi: 14 Ekim 2019

Trademaster Yatırım Ligi - Yarışma

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bu yıl 12. si düzenlenecek olan TradeMaster Yatırım Ligi 04/11/2019 Pazartesi günü itibariyle başlayacak ve 06/12/2019 Cuma günü sona erecektir. Toplam 5 hafta sürecektir. Öğrencilerin 2 kişilik gruplar halinde katılması gerekmekte olup bireysel başvurular kabul edilmeyecektir.

Yarışmanın katılım koşullarına https://www.trademaster.com.tr/kampus/trademaster-yatirim-ligi/  adresinden ulaşabilirsiniz. Yarışma platformunu anlatan eğitim detayları ile ilgili bilgilere de buradan ulaşabilirsiniz.

Yarışmaya katılacak gruplar fakülte tarafından İş Yatırım’a iletilecek olup, gruplar kendilerine eposta ile İş Yatırım tarafından gönderilecek link üzerinden kendileri kayıt olacaklardır.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler iletişim bilgilerini (grup adı, ad/soyad , e-posta, telefon) aşağıdaki formatta  25 Ekim 2019 Cuma öğleye kadar (saat 12 ye kadar) ugguler@pau.edu.tr adresine mail göndermelidir.

Not: Grup adlarında boşluk ve Türkçe karakter kullanılmaması gerekmektedir

GRUP İSMİ