Güncellenme Tarihi: 07 Ağustos 2018

İSTEĞE BAĞLI STAJ

FAKÜLTEMİZ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTEĞE BAĞLI STAJ TAKVİMİNE GÖRE HAZİRAN DÖNEMİ (1. DÖNEM) STAJ BAŞVURULARI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

FAKÜLTEMİZ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTEĞE BAĞLI STAJ TAKVİMİNE GÖRE TEMMUZ DÖNEMİ (2. DÖNEM) STAJ BAŞVURULARI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

FAKÜLTEMİZ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTEĞE BAĞLI STAJ TAKVİMİNE GÖRE AĞUSTOS DÖNEMİ (3. DÖNEM) STAJ BAŞVURULARI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞE GİRİŞ BİLDİRGELERİ İŞE BAŞLAMA TARİHİNDEN ÖNCE MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR.

STAJ DEĞERLENDİRME FORMUNUN İŞYERİ TARAFINDAN STAJ BİTİMİNDEN İTİBAREN 1 AY  İÇİNDE FAKÜLTEMİZE KAPALI ZARF İÇİNDE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERE DUYURULUR.