Güncellenme Tarihi: 01 Ekim 2019

Dersi Çakışan Öğrencilerimize Önemli Duyuru

Öğrencilerimizden 2019/2020 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde aldığı dersin şubesinin başka derslerle çakışması (Pusula Ders Programı) ya da çalışıyor olması (SGK Çalışma Belgesi) nedeniyle devam şartını sağlayamayacak durumunda olanların söz konusu dersleri için  4 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar şube değişikliği talebinde bulunması gerekmektedir.

Aşağıda yer alan dilekçe ile mazeretini gösterir belge ekini (Pusula Bireysel Ders Programı ya da SGK Çalışma Belgesi) fakülte öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Not1: Gündüz ve gece şubeleri arasında değişiklik talebi yapılabilir.

Not2: Devam şartını sağlayıp kaldıkları teorik bir dersi (4+0, 3+0, 2+0 saatlik dersler) alttan alan öğrencilerde çakışma durumunda devam zorunluluğu olmasa da isteğe bağlı olarak şube değiştirebilirler.

Fakültemiz bölümlerinin ders kataloğunda yer alan dersler ile ilgili tüm detaylara ebs üzerinden ulaşmak için tıklayınız.