<Temmuz 2018>
PztSalÇarPerCumCmtPaz
Tümünü Gör

Güncellenme Tarihi: 05 Temmuz 2018

MEZUNİYET CÜBBELERİ HAKKINDA DUYURU (revizyon-1)

MEZUNİYET CÜBBELERİNİN ALIMI ve GERİ İADELERİ HAKKINDA DUYURU

Mezuniyet aşamasına gelmiş olan öğrencilerimiz 2017-2018 öğretim yılı mezuniyet töreninde giyecekleri cübbe ve keplerle ilgili aşağıdaki kurallara uymaları gerekmektedir.

Mezuniyet cübbeleri ve keplerin dağıtımı yapılırken, kontrol edilerek eksiksiz imza karşılığında alınacaktır ve aynı şekilde iade edilirken kontrol edilerek imza karşılığında eksiksiz teslim edilecektir.

Mezuniyet töreni için okuldan alınan cübbeler uygun koşullarda kuru temizleme, yıkama ve ütüleme yaptırılabilir. Keplerin içinde kalın mukavva bulunduğu için kepler kesinlikle yıkama işlemi yapılmamalı, ihtiyaç halinde nemli bezle silinebilir.

Mezuniyet cübbe ve kepi okula geri teslim edilirken aşağıdaki hallerde uyuşmazlık çıkması halinde İADE KABUL EDİLMEZ.

• Kıyafet üzerinde herhangi bir işlem (daraltma, kısaltma vb.) yapılmış olması,
  • Herhangi bir yanık izi ( ütü yanığı, sigara yanığı vb. ) olması,
  • Cübbelere sonradan eklemeler (iğne oyası, dantel gibi) yapılmış olması,
  • Geri iade esnasında cübbe veya kepte herhangi bir sökük, yırtık olması,
  • Kep püskülünün kopuk olması,
  • Kepin deforme olması,
  • Geri iade esnasında kep ve cübbenin takım halinde teslim edilmemesi, (kepin kaybolması)
  • Kep atma töreninde keplerin karışması sonucu diğer Yüksekokul ve Fakültelere ait kepin getirilmesi durumlarında.

NOT: Cübbe ve kep teslimi 20 Temmuz 2018 tarihine kadar olacak ve süre uzatma yapılmayacaktır. kontrolü Hakan ŞAHAN ve teslimi  (Dış Tic.-Finans Bank.ve Sig.- Menkul Kıymetler ve Serm. Piyasası- İşletme Yönetim- Lojistik programlar Berkant Önder, İş Sağlığı ve Güv.- Muh ve Vergi- Büro Hizm. ve Sekr.- Pazarlama- Halkla İlişkiler Tanıtım programlar Hüseyin Seray SARAY) yapılacaktır.