Güncellenme Tarihi: 18 Nisan 2020

3+1 İşbaşı Eğitimi Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine!

09.04.2020 tarihli YÖK kararına dayanılarak aşağıdaki şekilde kararlar alınmıştır:

1) HMYO 351/LOJ 351  dersi için saha çalışmalarına devam eden öğrencilerin stajlarının 17/04/2020 tarihi mesai bitimi itibari ile sonlandırılmasına, daha önce sonlandırılmış olanların durumlarının devam etmesine ve bu şekilde işbaşı eğitimlerinin tamamlanmış sayılmalarına ;

[Önemli Not: Bu dönem işbaşı eğitimine halen devam etmekte olan veya ara vermiş olan her öğrencinin işbaşı eğitimin 17.04.2020 Cuma günü mesai bitiminde fiilen sonlandırılmıştır. Bu noktadan itibaren öğrencilerimiz işbaşı eğitimlerine devam edemeyecekler ve SGK girişleri de bu tarih itibari ile iptal edilecektir.]

2) HMYO 351/LOJ 351 dersi için denetçi öğretim elemanlarına işyeri hakkında hazırlayacakları raporlarını e-posta ile göndereceklerdir. Bu rapor için denetçi öğretim elemanları tarafından yapılan notlandırmalar ilgili derse ilişkin tüm notlara karşılık verilmiş olacaktır. Böylece öğrencilerimiz bu derse ilişkin sorumluluklarını tamamlamış varsayılacaktır.

3) HMYO 451/LOJ 451 dersi için vize ve final sınavları yerine birer adet ödev verilmesinin uygun olduğuna ve öğrenciler tarafından hazırlanması istenen ödevler için 1 hafta ara sınav, 1 hafta dönem sonu sınavı için süre verilmesinin uygun olduğuna karar verilmiştir. Öğrenciler tarafından hazırlanan ödevlerin kendilerini denetlemekten sorumlu öğretim elemanlarına e-posta yoluyla göndermelerinin uygun olacağına karar verilmiştir.

Honaz MYO Yüksekokul Staj Koordinatörü