Gıda Mühendisliği

Menü

Menü

Gıda Mühendisliği Bölümü, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde eğitim, öğretim ve bilimsel araştırma faaliyetlerini sürdürmektedir. Bölümde Gıda Bilimleri ve Gıda Teknolojisi olmak üzere iki Anabilim Dalı mevcuttur. Anabilim dallarında Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri, Süt Teknolojisi, Et Teknolojisi, Tahıl Teknolojisi, Meyve-Sebze Teknolojisi, Yağ Teknolojisi ve Biyoteknoloji adı altında bilim dalları bulunmaktadır. Bölümde ikili öğretim yapılmaktadır.

 

Öğrencilerin gözünden Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tanıtım videosu için tıklayınız.


 

  İLETİŞİM :

                PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ,

                GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, DENİZLİ

                TEL: 0 258 296 3101

                FAX: 0 258 296 3262