Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 13 Mart 2020

Tüm Öğrecilerimizin Dikkatine!!! T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kapısı Platformu Başvuruları

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından nitelikli istihdama katkı sağlamak, işverenlerin doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmasını kolaylaştırmak ve işverenlerin, bünyelerinde gerçekleştireceği iş, staj ilanları, fuar gibi etkinlikleri duyurarak öğrencilerin duyurular üzerinden daha kolay iletişime geçmesini sağlamak amacıyla "Yetenek Kapısı" platformu oluşturulmuştur.

Yetenek Kapısı Platformu kapsamında öğrenciler ve mezunlar, profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımı atabilecek, oluşturulan profil aracılığıyla etkinliklere, eğitimlere ve ayrıca her üniversitenin bulunduğu bölgede gerçekleştireceği kariyer fuarlarına katılım sağlayarak kurum/firmalar ile görüşme imkanına sahip olacaklardır. Bu platforma üye kaydına ilişkin görsel ektedir.