Fen Edebiyat Fakültesi

Güncellenme Tarihi: 13 Mart 2020

ÖNEMLİ DUYURU

Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında Üniversitemiz 16 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilmiştir.

1. 60 yaş üzerinde olanlar ile kronik hastalığı bulunanlar, engelli ve hamileler 12 gün idari izinli sayılacaktır. Bunun dışındaki akademik ve idari personel sağlık raporlarını görev yaptıkları birime ibraz etmeleri halinde, izin durumları ilgili birim tarafından değerlendirilecektir.

2. Akademik ve idari personelin önceden planlanmış olanlar dahil tüm yurtdışı çıkışları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

3. Öğrencilerin, eğitim öğretim faaliyetleri, akademik değişim programları, sosyal faaliyetler, kültürel geziler, sportif faaliyetleri, müsabaka vb önceden planlanmış olanlar dahil üniversitenin bilgisi ve iznine tabi yurtdışı çıkışları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

4. Tıp ve Diş Hekimliği dahil tüm sağlık programları, fen ve mühendislik programları ile ön lisans, lisans düzeyindeki staj/İş Yeri Eğitimi/Dönem stajları, intörnlük ve uygulamalı eğitimlere devam eden öğrenciler de bu tatil kapsamındadır (İş yeri stajlarına devam etmek isteyen öğrencilerimiz isteğe bağlı olarak stajlarına devam edebilirler).

5. Tıp ve Diş Hekimliği uzmanlık öğrencileri hariç tüm lisansüstü öğrenciler tatil kapsamındadır.

6. Yurt dışına çıkan öğrencilerimiz, yurtdışından dönüşte sorun yaşayabilecekleri, uçuşlarının iptal olabileceği, döndüklerinde en az 14 gün eğitime devam edemeyecekleri (bu süreçte evden çıkmaması yerleşke içerisinde bulunmaması) ve başkaca sorunlar yaşayabileceği hususu unutulmamalıdır.

7. Yurtiçi seyahatlerde yaşanabilecek sıkıntılar nedeni ile yapılacak olan Doçentlik Sözlü sınavları da ertelenmiştir.