Farabi Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 05 Şubat 2018

Farabi Öğrencilerinin Dikkatine - Güncellendi (05.02.2018)

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI’ndan faydalanmaya hak kazanmış öğrencilerin Bahar Dönemi yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir:

GELEN ÖĞRENCİLER
1. 2017-2018 akademik yılı güz döneminde üniversitemizde Farabi Öğrencisi olarak öğrenim gören veya bahar dönemi için feragat edecek olan öğrenciler; sınavların bittiği tarihten itibaren üniversitemiz Farabi Değişim Proğramı Koordinatörlüğünden alacakları İLİŞİK KESME FORMUNU VE ÜNİVERSİTE KİMLİK BELGELERİNİ farabi ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.
Sadece Güz Döneminde Farabi Değişim Proğramından faydalanan öğrencilerin Transkript Ve Katılım Belgeleri; İlişik Kesme Formunu ve Üniversite Kimlik Belgeleri Farabi Birimine teslim edildikten sonra üniversitelerine gönderilecektir.

2. Farklı üniversitelerden Üniversitemize FARABİ Kapsamında gelmeye hak kazanmış öğrencilerin öncelikle kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

3. Üniversitemiz Akademik Takvimde belirlenen  29.01.2018-02.02.2018  Kayıt Yenileme tarihleri arasında da öğrencilerin ders kayıtları Farabi Ofisimiz tarafından yapılacaktır.

4. Ancak; FARABİ öğrencileri Ders Ekleme-Silme-Onaylama işlemlerini Bölüm Koordinatörleri gözetiminde 06 - 09 Şubat 2018 tarihleri arasında yaparak, ONAY FORM larının bir adedinin Bölüm Koordinatörüne, üç adedinin de Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Aksi halde ders kayıt işlemleri yapılmamış sayılacaktır.

GİDEN ÖĞRENCİLER
1. Üniversitemizden farklı üniversitelere FARABİ Kapsamında gitmeye hak kazanmış öğrencilerin, Pamukkale Üniversitesi Akademik Takvimde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri ve boş ders kayıt işlemlerini 29.01.2018-02.02.2018  tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

2. Üniversitemizden farklı üniversitelere FARABİ Kapsamında gitmeye hak kazanmış 2. Öğretim  öğrencilerinden Yüzde Onluk Dilime girmek isteyen öğrenciler onaylı Not Dönüşüm Çizelgesini ve dilekçe ile birlikte Koordinatörlüğümüze göndermesi gerekmektedir.

Pamukkale Üniversitesi
Farabi Ofisi